Er is weer een jaar voorbij en dus is het tijd om de balans op te maken. Het ging goed op de beurs, goed op de cryptomarkten, en ook MoneyMeister deed het goed: meer bezoekers vonden hun weg naar de vele artikelen over geldzaken en beleggen.

Persoonlijke touch

Afgelopen jaar schreef ik voor het eerst persoonlijkere artikelen zoals de halfjaarlijkse portfolio update aan het begin van het jaar en de portfolio update aan het eind van het jaar. In deze artikelen ga ik in detail in op de aandelen, ETF’s, en cryptovaluta in m’n beleggingsportefeuille. Ook komend jaar kun je weer artikelen over m’n beleggingsportefeuille en beleggingsstrategie verwachten.

Het jaar in cijfers

Inmiddels staan er 85 artikelen op MoneyMeister. Waarvan er dit jaar 30 geschreven zijn en er werden 36 reacties onder de artikelen geplaatst.

Het aantal volgers op Instagram (dat ik toch wel beschouw als het belangrijkste sociale medium voor MoneyMeister) steeg van 310 naar 1150, het aantal volgers op Facebook en Twitter bleef nagenoeg gelijk.

De 10 best gelezen artikelen van 2021

Net als in de terugblik van vorig jaar vind je hier een lijst met de tien best gelezen artikelen van 2021:

Financiële tips in je mailbox

Maximaal één keer per maand de nieuwsbrief met handige tips!

Waar wil jij meer over leren in 2022?

Over welke onderwerpen rond financiën en beleggen wil jij komend jaar meer leren? Laat het weten in de reacties, stuur een berichtje op Twitter, Facebook, of Instagram.

Delen: