Disclaimer

Fouten en onjuistheden

Hoewel MoneyMeister z’n uiterste best doet juiste informatie te vermelden, bestaat de mogelijkheid dat er iets niet klopt of informatie onvolledig is. Mocht dit zo zijn, laat het dan weten.

Daarnaast is MoneyMeister geen gecertificeerd of gediplomeerd financieel deskundige, maar worden artikelen en de gedeelde tips en adviezen op basis van eigen ervaringen met de bezoeker gedeeld. MoneyMeister raad dan ook aan om altijd gebruik te maken van een financieel adviseur bij bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek of bij het beginnen met beleggen.

Rekentools

De resultaten van de rekentools zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Artikelen kunnen affiliate-links bevatten. Dit betekent dat MoneyMeister provisie ontvangt als een bezoeker via deze link een aankoop doet. Dit kost jou als gebruiker niets extra. Daarnaast plaatst MoneyMeister soms advertorials. Indien een artikel een advertorial is, wordt dit duidelijk aangegeven.

Content

De content is geproduceerd door MoneyMeister, hier rust dan ook auteursrecht op. Indien gebruik wordt gemaakt van content van een derde partij (zoals bijvoorbeeld afbeeldingen) wordt dit vermeld en wordt een link naar de bron geplaatst.