Curve Smart Rules

Met Curve heb je al je betaalpassen in één app. Op elk moment kun je in de app van betaalkaart wisselen, die bij je volgende betaling wordt gebruikt. Met de onlangs geïntroduceerde ‘Smart Rules’ krijg je nog meer controle over je betalingen.

Wat is Curve

Eerder schreef ik al over Curve, waarin je niet alleen al je creditcards op één plek bij elkaar hebt, maar waar je ook klantenkaarten in kwijt kunt. Met Curve hoef je voortaan nog maar één pas bij je te dragen en bovendien kun je door de app te gebruiken ook met creditcards die hier eigenlijk niet geschikt voor zijn betalen met Apple Pay en Google Pay.

Wat kun je met Smart Rules?

De Smart Rules maken de app van Curve in één klap een stuk interessanter. Je kunt bijvoorbeeld bepaalde aankopen automatisch van een bepaalde creditcard laten afschrijven – dit zijn Category Rules. Je kiest simpelweg de categorie van een transactie (bijvoorbeeld boodschappen, eten en drinken, reizen, cash opnames) en vervolgens de betaalkaart waar deze aankoop mee gedaan moet worden.

Naast Category Rules kun je ook Amount Rules instellen. Hierbij geef je aan dat een betaling van een bepaalde betaalkaart uitgevoerd moet worden als het bedrag hoger of lager is dan de ingestelde waarde.

Curve: Smart Rules

Probeer Curve

Maak je nog geen gebruik van Curve en lijkt het je wel wat? Curve is helemaal gratis! Als je onderstaande link gebruikt krijg je bovendien €5 welkomstbonus*.


*op het moment van schrijven, de voorwaarden kunnen in de toekomst veranderen

Delen: