Door je vrienden en familie wordt je op je verjaardag altijd verwend met cadeau’s en gezelligheid, maar wist je dat ook bedrijven en winkels je op je verjaardag vaak iets extra’s toestoppen? Soms een gratis product, soms een korting. In dit artikel vind je 14 dingen die gratis zijn op je verjaardag.

Hema: gratis tompouce op je verjaardag

Hema-klanten die een klantenpas hebben krijgen rond hun verjaardag een coupon voor een gratis tompouce. Dit geldt echter alleen als je de tompouce in de winkel komt halen. Je activeert de coupon in de app, en bij het afrekenen zorgt de coupon ervoor dat je voor de tompouce niks betaald.

20% korting op vers gebak bij Jumbo

Als je in de week voor of na je verjaardag bij Jumbo gebak koopt, krijg je 20% korting. Het enige wat je moet doen is bij de kassa aangeven dat je gebruik wilt maken van de korting, de caissière controleert je geboortedatum op je identiteitsbewijs en activeert de korting voor je. Da’s snel verdiend!

Financiële tips in je mailbox

Maximaal één keer per maand de nieuwsbrief met handige tips!

Douglas geeft je €5 korting op je verjaardag

Douglas klanten met een Douglas Beauty Card krijgen op hun verjaardag €5 korting cadeau. Deze korting geldt bij een besteding van minimaal €30, en blijft één maand geldig.

ICI Paris XL geeft je een cadeautje

Als Beauty Member bij ICI Paris XL krijg je op je verjaardag een cadeautje. Als nieuw lid krijg je bovendien na je eerste aankoop €5 welkomstkorting.

Met korting naar de Efteling

Speciaal voor lezers van de Efteling-nieuwsbrief: in de periode rond je verjaardag mogen jij en je eventuele kinderen met €12 korting naar de Efteling. Een normaal toegangsbewijs voor de Efteling is €45, dus dat scheelt behoorlijk. Aan het einde van de maand voorafgaand aan je verjaardag ontvang je per e-mail een unieke code. Op de website koop je vervolgens met deze code de verjaardagstickets. Houd er wel rekening mee dat er bij binnenkomst van het park op basis van je identiteitsbewijs gecontroleerd wordt of je wel echt jarig bent geweest.

Advertentie - Lees hieronder verder

Kortingsvoucher bij MediaMarkt

Als MediaMarkt Clublid ontvang je op je verjaardag een speciale kortingsvoucher. Een lidmaatschap heeft bovendien nog meer voordelen zoals gratis bezorging en het hele jaar door persoonlijke kortingsvouchers.

Gratis entree bij pretparken

De Efteling is niet het enige pretpark waar je op je verjaardag extra in de watten gelegd wordt: bij verschillende pretparken krijg je zelfs gratis toegang op je verjaardag:

Naar de film bij Kinepolis

Heb je een Kinepolis-bioscoop in de buurt? Dan kun je op je verjaardag gratis naar de film. Je moet hiervoor wel lid zijn van de nieuwsbrief.

Uit eten

Bij een aantal restaurants hoef je als jarige niet te betalen. Dit geldt bijvoorbeeld voor Le Connaisseur met vestigingen in Den Haag en Utrecht. Ook bij all-in restaurant Watertuin met vestigingen in onder meer Schiedam, Naaldwijk, en Bergen op Zoom eet de jarige zonder te betalen.

Korting op kleding en accessoires

Ook kledingwinkels geven je korting op je verjaardag. Je moet wel lid zijn van het loyalty-programma van de winkels om in aanmerking te komen voor de korting.

Houd de acties goed in de gaten, winkels en bedrijven veranderen (verjaardags)acties regelmatig, dus voorkom dat je bij de kassa ineens toch geen korting krijgt.
Delen: