Albert Heijn Premium

Ongeveer een jaar geleden schreef ik al eens over Albert Heijn Premium, een abonnement waarmee je verschillende voordelen krijgt ten opzichte van klanten die geen abonnement hebben. Na er een jaar gebruik van gemaakt te hebben, is het tijd om de balans op te maken.

Dit jaar zijn de prijzen van boodschappen enorm gestegen, dus een beetje extra korting is voor velen erg welkom. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar een goedkopere supermarkt te gaan, maar niet iedereen heeft die in de buurt, of je winkelt gewoon liever bij de Albert Heijn. En als je dan toch bij de Albert Heijn je boodschappen doet, is het Premium-abonnement erg aantrekkelijk.

Dit krijg je met AH Premium

Op dit moment kost een jaar Albert Heijn Premium €12 per jaar (en je krijgt bovendien de eerste maand gratis), en krijg je verschillende voordelen:

  • Altijd 10% korting op biologische producten
  • Twee keer zo snel sparen voor spaaracties
  • Ook je koopzegels spaar je twee keer zo snel
  • Altijd 10 Bonus Box aanbiedingen
  • 10% korting op de AH Bezorgbundel
  • Premium deals met tot 50% korting

Op de website van Albert Heijn kun je zelf berekenen wat je potentiële voordeel is.

Financiële tips in je mailbox

Maximaal één keer per maand de nieuwsbrief met handige tips!

Mijn besparing

In de app van Albert Heijn kun je zien hoeveel je bespaard hebt. In mijn geval is de besparing in m’n eerste jaar €87,53. Als je daar de abonnementskosten van €12 van aftrekt, is het voordeel onder de streep €75,53. En dat is de moeite waard, omdat ik toch altijd mijn boodschappen bij de Albert Heijn doe.

Albert Heijn Premium – Besparing
Delen: