Promo app: op de hoogte van aanbiedingen

Met Promo word je automatisch op de hoogte gebracht als jouw favoriete producten in de aanbieding zijn. De app werkt vlot en is super makkelijk in gebruik, maar is nog wat beperkt in het aantal winkels waar de aanbiedingen van in de gaten gehouden worden. Promo is zeker een aanrader, waar nog veel potentie in zit qua nieuwe functionaliteit.

Pluspunten

  • Een pushbericht zodra de korting bekend is
  • Makkelijk zoeken in het assortiment van bekende winkels
  • Premium-abonnement is snel terugverdiend

Minpunten

  • Weinig winkels, waardoor je mogelijk korting misloopt
  • Alleen huidige aanbiedingen, dus product kan een week later nóg goedkoper zijn

Er zijn producten die je eigenlijk alleen moet kopen als je er een flinke korting op krijgt zoals wasmiddel, vaatwassertabletten, shampoo, koffie, en andere houdbare zaken. Het liefst koop je ze met minimaal 50% korting (1+1 gratis).

Om er zeker van te zijn dat je op de hoogte bent als jouw favoriete product in de aanbieding is, is er nu Promo: een mobiele app die precies dat doet, het jou laten weten als je met een flinke korting kunt inslaan.

De app is voor zowel gebruikers van iOS als Android-gebruikers beschikbaar. Je kunt de app gratis gebruiken, maar als je van meer dan drie producten de aanbiedingen in de gaten wilt houden, dien je een premium-abonnement te nemen. De prijs van dit is abonnement €9,99 per jaar. Dat verdien je met een aantal goede aanbiedingen zo terug. De app is tegenwoordig helemaal gratis.

Advertentie - Lees hieronder verder
Aanbiedingen bij webshops

Als je de app voor het eerst opent, kun je aangeven van welke winkels je de aanbiedingen in de gaten wilt houden. Grote ketens als Albert Heijn, Etos, Kruidvat, Trekpleister, en DA behoren momenteel tot de mogelijkheden. Voor drogisterij-producten zit je goed, voor supermarktproducten zoals eten en drinken kun je op dit moment alleen de aanbiedingen van Albert Heijn zowel de aanbiedingen van Albert Heijn als Coop in de gaten houden.

Winkels kiezen
Promo: winkels kiezen

Hierna kun je producten gaan toevoegen aan je lijst. Met de zoekfunctie blader je door het assortiment van de eerder gekozen winkels, en voeg je de producten toe. Vanaf dat moment word je automatisch op de hoogte gesteld als jouw producten in de aanbieding zijn.

Producten zoeken
Promo: producten zoeken

Eens in de zoveel tijd ontvang je een pushbericht met een update van de aanbiedingen. Je ziet vervolgens voor alle winkels die het product in hun assortiment de geldende aanbieding. Houd er wel rekening mee dat het om de huidige aanbieding gaat, in principe kan een product een week later nog verder afgeprijsd zijn. Je hoeft in ieder geval niet meer alle foldertjes door, want als jouw favoriete product in de aanbieding is, hoor je het vanzelf van Promo.

Nieuwe aanbiedingen
Promo: nieuwe aanbiedingen
Delen: